Is het verstandig om te wachten met boeken van de reis?

Is het verstandig om te wachten met boeken van de reis?

Het virus COVID-19 zorgt voor veel onzekerheid wereldwijd. Wanneer kunnen we weer reizen? Om eventuele zorgen weg te nemen, heeft travel Nepal de betalingsvoorwaarden versoepeld. Zodat je met een gerust hart en zonder zorgen de reis kunt vastleggen.

Coronagarantie travel Nepal

Wanneer kunnen we weer buiten Europa reizen? Een vraag waar niemand op dit moment nog het antwoord op kan geven. Wel kun je bij travel Nepal alvast je de volgende reis met een gerust hart en zonder zorgen boeken. Je betaalt € 25,00 per deelnemer aan en je kunt tot 4 weken voor vertrek kosteloos annuleren.

Hoe werkt het precies?

We bekijken 4 weken voor vertrek of je reis door kan gaan. Als dit het geval is en je nog steeds op reis wilt, dan vragen we je om de restantbetaling aan ons over te maken. Ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvang je de reispapieren.

Wat als je zelf toch niet meer op reis wilt?

Tot 4 weken voor vertrek kun je de reis kosteloos annuleren, onder aftrek van de aanbetaling van € 25,00 per persoon. Hebben wij ook de internationale vluchten voor je geboekt? Dan kunnen er andere voorwaarden voor deze vluchten van toepassing zijn. Natuurlijk informeren we je hierover bij je boeking.

Wat als wij jouw reis moeten annuleren?

Als de reis vanwege restricties van de Nederlandse, Belgische en/of lokale overheid niet kan plaatsvinden, dan zullen we met je in gesprek gaan om de reis kosteloos te verplaatsen naar een later moment. Wil je de reis liever annuleren? Dan betalen we de aanbetaling aan je terug.

Hoe zit het met groepsreizen?

Voor onze groepsreizen waarbij de internationale vlucht niet inbegrepen is, geldt onze coronagarantie ook. Als de internationale vlucht inbegrepen is, kunnen er andere voorwaarden van toepassing zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Boek bij travel Nepal nu je volgende reis zonder zorgen!

De kleine lettertjes

  1. Onze coronagarantie is geldig voor reizen geboekt tussen 1 januari 2021 en 1 april 2022 en met een (oorspronkelijke) vertrekdatum voor 1 juni 2022.
  2. Indien je zelf besluit om te reis te willen annuleren, dan betaal je aan ons tot 28 dagen voor vertrek alleen de aanbetaling van € 25,00 per persoon.
  3. Indien je zelf de reis wilt verplaatsen naar een latere vertrekdatum, kunnen er extra kosten (zoals hoog/laag seizoen) van toepassing zijn. Wij informeren je hier vooraf over.
  4. Internationale vluchten zijn standaard uitgesloten van de coronagarantie. We maken hierover aanvullende afspraken met je, indien het van toepassing is.
  5. Wij vergoeden niet de door jou gemaakte eventuele persoonlijke kosten van verplichte visa en permits, vaccinaties, reis-/annuleringsverzekering etc.
  6. Deze coronagarantie is een aanvulling op onze reisvoorwaarden. Na het passeren van de grens van 28 dagen voor vertrek gelden onze normale betalings- en annuleringsvoorwaarden.
    • Related Articles

    • Risico's tijden het vliegen

      Veel gasten hebben hun bezorgdheid geuit over het risico om het Covid-19-virus op te lopen tijdens het vliegen. Om het risico te minimaliseren, worden belangrijke maatregelen genomen vóór vertrek, tijdens de vlucht en na aankomst. Naast ...
    • Uitvoering van je reis door travel Nepal

      Op dit moment voeren wij reizen uit naar Nepal, Bhutan en India. Reizen naar China en Tibet zijn op dit moment nog niet mogelijk in verband met de inreisregels van het land zelf. De reizen naar China en Tibet verwachten we pas op z'n vroegst eind ...
    • Checklist goed voorbereid op reis naar Nepal

      Je reis gaat bijna van start. Bij reizen in corona tijd komt meer kijken dan anders. Om te zorgen dat je tijdens je reis niet voor vervelende verrassingen komt te staan, adviseren we je deze checklist goed door te nemen. Zo ga je goed voorbereid en ...
    • Hoe zit het met eten tijdens de trekking?

      Elke lodge beschikt over een menukaart met eten voor ontbijt, lunch en diner. En een orderboek waar je je bestelling op kunt schrijven. Bij vertrek in de ochtend reken je al het genuttigde af. Probeer je avondeten minimaal twee uur van tevoren te ...
    • Valt het coronavirus onder de dekking van het Calamiteitenfonds?

      Het Calamiteitenfonds biedt geen dekking voor ziektes. Meer informatie hierover lees je op de website van het Calamiteitenfonds.